Onze gemakken

GezondheidGezondheid

Moet u naar de dokter of een therapeut? En kan niemand mee? Of is er niemand als u thuis komt uit het ziekenhuis of revalidatie? Uw Gemaksdiensten. Een zorg minder.

“Ik moet regelmatig naar mijn specialist in het ziekenhuis. Het is erg prettig om hier samen met een medewerker van Uw Gemaksdiensten naar toe te rijden en de arts te bezoeken. Hierdoor hoef ik ook niet eerdere keer mijn kinderen te vragen hiervoor vrij te nemen op hun werk”.
- De heer De Groot – 89 jaar

Tarief

Ons tarief voor deze dienst kunt u vinden op de pagina tarieven. Dit met een minimum afname van twee uur aaneensluitend. Kosten worden gefactureerd op basis van de werkelijk bestede tijd, dus het moment van aankomst tot het moment van vertrek van onze medewerker. 

Voor aanvang van de dienstverlening geven wij u een kostenspecificatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Het Welkom Thuis Pakket

Het Welkom Thuis pakket is naar eigen behoefte in te vullen en kan bestaan uit een combinatie van diensten verdeeld over een dag(deel) of per uur. Hierbij valt te denken aan Huishoudelijke klusjes, gezelschap, koken, wassen strijken, boodschappen doen, vervoer, huisdieren verzorgen, nachtwacht en dergelijke.

Tarief

De tarieven voor dag(delen) bij deze vorm van dienstverlening:

Dagdienst 08.00 - 16.00 uur €  150
Avonddienst 16.00 - 22.00 uur €  110
Nachtwacht 22.00 - 08.00 uur €  135
Totaalpakket per 24 uur €  350

 

 

Neem contact op