Onze partnersCourage Coaching

Mentale ondersteuning speciaal voor mantelzorgers. Zelfbewust keuzes maken door samen met andere mantelzorgers stil te staan bij jezelf.

Inloopspreekuur voor mentale ondersteuning elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Amanda Minkema.JPGAmanda Minkema van Courage Coaching houdt elke woensdagmiddag een inloopspreekuur in Het Gemakshuis, Koninginnelaan 6, Soest. Zij is er speciaal voor u om met u in gesprek te gaan en u mentaal te ondersteunen. Om even stil te staan bij hoe het me u gaat en wat u nodig heeft om u beter te voelen. Voel u vrij om binnen te komen voor een kopje koffie of thee met een gesprek over uw situatie.

‘Stilstaan bij jezelf’, groepscoaching voor mentale ondersteuning van mantelzorgers Amanda Minkema is coach en trainer van o.a. de speciaal voor mantelzorgers ontwikkelde groepscoaching ‘Stilstaan bij jezelf’. Vijf interactieve bijeenkomsten met een aantal andere mantelzorgers. Tijdens deze bijeenkomsten kijken mantelzorgers naar hun persoonlijke situatie, worden zich bewust van hoe zij hiermee omgaan en welke mogelijkheden er zijn die hen ruimte kunnen geven.

Deelname aan de groepscoaching ‘Stilstaan bij jezelf’ biedt inzichten vanuit bewustwording. Niet omdat het verteld wordt, maar omdat de mantelzorger zelf tot inzichten komt die bij hem of haar passen. De mantelzorgers maken bewust keuzes waardoor er meer ruimte ontstaat. Om beter met de mantelzorgsituatie om te gaan en de zorg vol te houden.

De eerstvolgende groepscoaching ‘Stilstaan bij jezelf’ start maandagmorgen 23 oktober 2017 van 10.00 tot 12.30 uur in Het Gemakshuis, Koninginnelaan 6 in Soest. Meer informatie op www.havecourage.nl. Persoonlijk overleg en aanmelden kan op 06-53790598 of amanda@havecourage.nl. Of loop even binnen op woensdagmiddag bij Het Gemakshuis, Koninginnelaan 6 in Soest.

Neem contact op