Onze partnersEstate Solutions

Opruimen of de boedel van een dierbare uitzoeken zijn ingrijpende klussen. We scheppen overzicht en voeren het project geheel volgens uw wensen uit. 

Boedelafwikkeling bij overlijden

Het afwikkelen van de boedel betekent voor nabestaanden een extra belasting in een toch al emotionele tijd. De persoonlijke bezittingen van een overleden dierbare verdienen een behandeling die recht doet aan de emotionele waarde die ze vertegenwoordigen.

Splitsen en samenvoegen van huishoudens.

Het verdelen van de boedel als gevolg van bijvoorbeeld een scheiding of het samenvoegen van twee boedels bij het samenwonen met een nieuwe partner.

Werkwijze

U kunt rekenen op een compleet advies en begeleiding bij het afwikkelen van de boedel. In nauw overleg wordt een inventarisatie en selectie gemaakt. Estate Solutions koopt niets zelf, maar zorgt ervoor dat de onderdelen van de boedel de bestemming krijgen die ze verdienen: familieleden of vrienden, veilinghuizen, verzamelaars, instituten of goede doelen. Van waardevol tot waardeloos, voor alles is een oplossing. Weggooien kan altijd nog.

De persoonlijke aanpak maakt het emotionele afscheid makkelijker en levert financieel meer op dan het inschakelen van zomaar een opkoper. Wij werken op basis van een uur tarief, maar de opbrengsten dekken doorgaans de kosten. Alle stappen van het proces, de opbrengsten en de kosten vindt u terug in het overzicht dat deel uitmaakt van ieder project. Op het met u afgesproken moment wordt de woning bezemschoon opgeleverd.

Neem contact op