Onze partnersGooise Tafel

Geniet elke dag van een gezonde en verse maaltijd. Gooise Tafel Maaltijdservice bezorgt warme maaltijden aan huis.
 

gooische.png

Gezonde maaltijdbezorging in het Gooi en eind 2016 ook in Baarn en Soest!

Niet iedereen heeft de tijd of de mogelijkheid om zelf verse maaltijden te bereiden. Onze maaltijdservice kan een oplossing bieden als u geen tijd, zin of mogelijkheid hebt om te koken maar toch lekker en verantwoord wilt eten. Noem het Tafeltje Dekje nieuwe stijl want bij ons vindt u geen saaie menu's of platgekookte groenten. Wij bieden wekelijks 20 verschillende maaltijden aan, aangepast aan het seizoen. Onze maaltijden zijn nagenoeg allemaal vet- en natriumbeperkt maar ook andere dieetwensen zoals diabetisch, gemalen of vegetarisch zijn mogelijk. Al onze maaltijden bevatten nagenoeg 2 ons groenten en omdat wij nagenoeg al onze groenten stomen, blijven vitamines, smaak, kleur en knapperigheid behouden.

Wij verzorgen van maandag tot en met vrijdag vers bereide warme maaltijden die bij u thuis worden bezorgd. De maaltijden worden, afhankelijk van uw woonplaats, bezorgd tussen 16.00 en 18.30 uur in een speciale thermobox waarin uw maaltijd warm blijft.

Wij overtuigen u graag van de kwaliteit, smaak en gemak van onze maaltijden en service. U kunt dan ook eerst een proefpakket bestellen via ons contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen op het telefoonnummer 035 - 20 31 277. Een proefpakket verplicht u tot niets; u ontvangt 3 maaltijden naar keuze en wij doen er bij elke maaltijd een lekker gratis dessert bij.

Neem contact op