Onze partnersTop Movers Holwerda

Elke verhuizing brengt een hoop stress met zich mee. Daarom wilt u dat het hele proces zorgeloos verloopt. En dat alles is ingericht zoals u het wilt.

holwerda_header.png

Holwerda Top Movers maakt het mogelijk. Rust, comfort en overzicht zijn de drie sleutelwoorden.

Al 100 jaar zorgeloos verhuizen

Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, gedreven en gefocust op één doel: uw verhuizing van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. En daarbij u alle stress uit handen te nemen. Wij zijn een praktische organisatie, die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Vragen of meer informatie nodig? Bel onze verhuisexpert Marcel op 036-531 50 44.

Milieuverantwoord

Onze lidmaatschap van brancheorganisatie Top Movers maakt het mogelijk duurzaam en verantwoord te ondernemen. Zo maken we gebruik van Euro 6- en (deels) electrische voertuigen. 

Duurzaamheid en hergebruik

Er is veel aandacht voor onderzoek en innovatie van eigen producten met aandacht voor de economische en milieuvriendelijke aspecten. Onze kunststof verhuisboxen bijvoorbeeld, worden op een duurzame manier geproduceerd en zijn 100 maal vaker te gebruiken dan de kartonnen dozen. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. 

Winnaar PPV Award - Erkende Projectverhuizer

Holwerda Top Movers is winnaar van de prestigieuze PPV Award ´Erkende Projectverhuizer 2014´. De Award is het resultaat van onafhankelijk uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder particuliere en zakelijke opdrachtgevers van verhuizingen. Degene die u voor zijn gegaan waarderen onze verhuisdiensten met een cijfer van gemiddeld 8,6. Wij zijn uiteraard zeer blij met deze prijs. We zien het als een erkenning voor de aandacht die wij binnen Holwerda voortdurend geven aan het verbeteren van onze kwaliteit. Overtuigd van de kwaliteit van Holwerda Top Movers?

Neem contact op