Onze partnersVan Haren Uitvaartzorg

Wij ondersteunen u bij de organisatie van een respectvol, stijlvol en liefdevol afscheid van uw dierbare. Daarbij staan uw ideeën en wensen voorop.

 

VH-banner_UGD_634x140.jpg

DE STIJL VAN VAN HAREN UITVAARTZORG

Gerdien Jansen en haar team van medewerkers zijn uiterst professioneel, nauwgezet en betrokken. Bij Van Haren Uitvaartzorg bent u verzekerd van een stijlvolle, klassieke uitvaart. Maar de wensen van de nabestaanden staan altijd voorop. Dus of de afscheidsdienst nu plaatsvindt in ons rouwcentrum in Soest, in de kerk of op een persoonlijke locatie van uw keuze, wij zijn in staat om ruim te denken, zonder de details uit het oog te verliezen.

OVER GERDIEN JANSEN

Gerdien Jansen heeft ruime ervaring in de ouderenzorg, waar zij regelmatig in aanraking kwam met stervenden. Hoe intens verdrietig ook, ze zag hoe veel ze kon betekenen voor de stervende en de familie. Daarom is zij vol overtuiging gaan werken in de uitvaartbranche. Ze draagt in haar werk en daarbuiten met liefde haar christelijke geloof uit, zonder daarbij iemand op welke gronden dan ook te willen uitsluiten.

INLOOP SPREEKUUR

Iedere 2e dinsdag van de maand zijn wij aanwezig in Uw Gemakshuis van 10.00 tot 12.30 uur.

Neem contact op