Nieuw: Uw Gemakshuis in Soest

Nieuw: Uw Gemakshuis in Soest

Bij Uw Gemakshuis aan de Koninginnelaan 6 te Soest hebben wij maar één doel, ontzorgen.

Natuurlijk is het plezierig om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen, maar naarmate u ouder wordt is enige hulp wel erg fijn. Bij Uw Gemakshuis werken meerdere ondernemers samen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Kom gezellig langs of bel 035 – 820 03 20.

Wij bieden een ruim assortiment producten en diensten die bijdragen aan comfortabel en veilig thuis blijven wonen. Denk aan iemand die u helpt bij het huishouden of de tuin en wat dacht u van een luxe maaltijdservice, smakelijk, gezond en vers. Maar ook begeleiden we u graag wanneer u een bezoek moet brengen aan een arts of het ziekenhuis, we regelen zelfs het vervoer.

Veiligheid in en om uw woning is van groot belang. Denk aan het wegnemen van drempels, een anti-slip behandeling voor uw badkamervloer om vallen te voorkomen. Mocht het toch een keer misgaan, zorg dan dat u onze alarmknop heeft. Deze persoonsalarmering werkt ook wanneer u naar buiten gaat, bijvoorbeeld met onze opvouwbare scootmobiel die in de kofferbak van iedere auto past.

Ook bij meer technische producten als telefoons en computers kunnen wij u helpen. Denk aan montage en installatie maar ook ondersteuning bij gebruik. Wanneer u langs komt in Uw Gemakshuis kunt u direct enkele telefoons en een hele eenvoudige Windows computer uitproberen. Ook is de Rabobank iedere dinsdagmiddag (14:00 – 16:30 uur) aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Binnen Uw Gemakshuis heerst een gezellige open en huiselijke sfeer.

Wij zijn iedere werkdag open van 10:00 – 16:00 uur. Graag tot ziens!

Volg de ontwikkelingen van Uw Gemakshuis ook op facebook!

Neem contact op