Uw zorg, onze dienst

Uw zorg, onze dienst

Onze medewerkers zijn betrouwbaar en flexibel. Wij werken met opzet ook met mensen uit een leeftijdscategorie van 50+. Het overgrote deel van onze klanten waardeert dit enorm en kiest daarom juist voor de medewerkers van Uw Gemaksdiensten. Met mensen van gelijke leeftijd en met de juiste expertise ontstaat nu eenmaal makkelijker een klik.

Mantelzorgers vervangen

Hebt u een mantelzorger? Dat is fijn voor u. Maar ook uw mantelzorger is wel eens ziek, heeft ook behoefte aan rust of gaat wel eens op vakantie. Bel ons gerust. In ons brede netwerk vinden wij altijd een geschikte man of vrouw die het werk van uw mantelzorger overneemt.

Hoofdzakelijk in ’t Gooi en Eemland en Drechtsteden

U vindt Uw Gemaksdiensten voornamelijk in ’t Gooi en Eemland en in de omgeving van Dordrecht. In ’t Gooi en Eemland zijn onze medewerkers vooral aan het werk in Soest, Laren, Baarn, Hilversum, Bussum, Naarden, Blaricum en Eemnes.  In de omgeving van Dordrecht zijn wij met name actief in Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en Papendrecht.

In de toekomst gaan we onze diensten ook in de rest van Nederland aanbieden. Woont u niet in ’t Gooi en Eemland of in de omgeving van Dordrecht. Bel gerust. We proberen óók voor u een passende oplossing te vinden!

Uw Gemakshuis in Soest

Bent u op zoek naar een plek waar mensen met u meedenken? Een steuntje in de rug als het even niet meezit? Bij Uw Gemakshuis bent u altijd welkom en er is koffie. Samen gaan we na hoe we het leven en wonen voor u gemakkelijker en daarmee plezieriger kunnen maken. U vindt ons aan de Koninginnelaan 6 in Soest.

Neem contact op