Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

“Ik ben Bianca Zoeteman, ondernemer in ’t Gooi en Eemland en regio Drechtsteden. Ik run al ruim 20 jaar een succesvol schoonmaakbedrijf. Omdat mijn medewerkers vaak vragen kregen naar aanvullende service, ben ik in 2015 gestart met Uw Gemaksdiensten. Dit run ik samen met Brigitte Cornelissen, die al 25 jaar zorgprofessional is. Ons is duidelijk: Er is écht behoefte aan hulp.’

De eerste keer dat mijn moeder hulp kreeg, zei ze tegen mij: “Iemand die ik nog niet ken stapt niet alleen mijn huis, maar ook mijn leven binnen” Deze wijsheid heb ik in mijn oren geknoopt.

Daarom levert Uw Gemaksdiensten, maatwerk én mensenwerk.

Persoonlijk contact

Hulp van buitenaf vraagt om vertrouwen. U moet zich veilig en prettig voelen bij diegene die uw woonkamer binnenwandelt. Juist daarom hechten wij veel waarde aan het intakegesprek. Uw verzoek in combinatie met uw persoonlijkheid staan centraal. Wij zorgen voor de perfecte match.

Vanzelfsprekend willen wij graag weten of u tevreden bent over het werk van onze medewerkers. Wij nemen daarom regelmatig contact met u op.

Professionele medewerkers

Wij werken niet met vrijwilligers. Wij werken met een vaste groep eigen professionals. Ieder vakkundig op zijn of (vaker) haar vakgebied.

Medewerkers van Uw Gemaksdiensten zijn betrouwbaar, flexibel en servicegericht.

Vacatures

Helpt u graag iemand anders? En bent u toe aan een zinvolle tijdsbesteding? Bekijk onze vacatures 

Neem contact op